ÜcretsizScritcim

En İyi Download Manager Eklentisi Hangisidir?

Free Download Manager Nasıl Kullanılır? Nedir?


Merhaba bu yazımızda sizlere en iyi indirme yöneticisinden bahsedeceğim. Bazı zamanlarda Chrome üzerinden boyutu büyük dosyalar indirmek zorunda kalıyoruz. Hal böyle olunca bizim yardımımıza bir Chrome Eklentisi yetişiyor. İlk önce eklentiyi Chrome'a ekleyelim. Arama kısmına Chrome Web Store yazıyoruz. Mağazaya girdikten sonra mağaza arama kısmına download manager yazıyoruz. Çıkan ilk sonucu Chrome' ekliyoruz. Ardından eklentinin programını indiriyorsunuz. Programını indirdikten sonra Chrome üzerinden eklentiyi aktif hale getiriyorsunuz. 

Artık bu kadar indirdiğiniz her dosya için sizden izin isteyip o program içerisinden indirmeye devam edecektir. İstediğiniz sitenin indirmesini durdura bilir veya istediğiniz boyutun üzerindeki dosya için program indirmesini kapatabilirsiniz. 

Gelin bir de program yapımcıları şirket için neler demiş ona bakalım;

Tarayıcı ile Ücretsiz İndirme Yöneticisi entegrasyonu
Free Download Manager geliştiricileri tarafından hazırlanan resmi bir Google Chrome uzantısıdır. Bu uzantının tek amacı Free Download Manager ile entegrasyondur. FDM, indirme deneyiminizi geliştiren ve bunları kolay bir şekilde düzenlemenize yardımcı olan hızlı ve güvenilir bir indirme yöneticisi ve hızlandırıcısıdır.

Ücretsiz İndirme Yöneticisini (veya bu Chrome uzantısını) daha iyi hale getirmemize yardımcı olmak istiyorsanız - hata raporları, özellik önerileri ve fikirler gönderebileceğiniz ve karşılaştığınız sorunlar için destek alabileceğiniz forumumuza her zaman hoş geldiniz. FDM: https://www.freedownloadmanager.org/board/

Not: Windows, Mac ve Linux! Düzgün çalışması için FDM'nin kurulmasını gerektirir.

Artık bu kadar soracağınız soruları yorum kısmından sorabilirsiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar